2022’de takip edilebilecek Altcoinler

Okuma Süresi: 2 Dakika
2022’de takip edilebilecek Altcoinler
Emre Buruk
23.03.2022 16:11

Rusya ve Ukrayna krizi, devlet regülasyonları, merkez bankalarının faiz artışları, küresel ekonomik kriz ve yüksek enflasyon gibi gelişmeler ile başlanan 2022 yılının kripto para piyasaları açısından nasıl geçeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

2022 yılı içerisinde Bitcoin’in yeni zirvelere ulaşıp ulaşamayacağı ve 100.000 ABD Doları seviyesinin test edilip edilemeyeceği merak ediliyor. Bu süreç içerisinde yaşanabilecek olası bir Altcoin sezonunda birçok Altcoin geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi yatırımcılarına yüksek kazanç sağlayabilecektir. Kripto para piyasalarının olumlu hareketler sergileyebilmesi ile Ripple, Enjin Coin, Binance Coin ve Chainlink gibi kripto varlıkların da 2022 yılı içerisinde olumlu fiyat hareketleri gösterebileceği öngörülebilir.

Ripple

Kıtalararası ödeme hizmeti sunan Ripple, Ukrayna-Rusya krizi nedeniyle Rusya’nın SWIFT işleminden çıkarılmasıyla ön plana çıkabilme potansiyeli barındırıyor. Devletlerin Ripple’ı ödeme sistemi olarak kullanma isteğiyle XRP'nin sermaye girişi yaşaması, SEC davasının olumlu sonuçlanması, XRP’nin liste dışı bırakıldığı borsalarda yeniden listelenmesi gibi gelişmeler ile XRP’nin 2022 yılı içerisinde yükseliş gerçekleştirebileceği öngörülüyor.

Enjin Coin

2020 yılı sonunda tahmin yazıma eklediğim ve 2021 yılı içerisinde çok sert yükseliş gerçekleştiren Enjin Coin Metaverse ve oyun endüstrisinin yaygınlaşması ile yükseliş hareketi gerçekleştirme potansiyeline sahip kripto varlıklar arasında yer almaya devam ediyor. Hızlı, güvenli ve basit para yönetimi için tasarlanmış bir cüzdan olan Enjin Wallet Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve ERC20 tokenlarını saklama ve aktarma imkanı sunuyor. Enjin Wallet’ın planlanan güncellemeleri ve Metaverse trendi sayesinde orta ve uzun vadede Enjin Coin’in yükseliş gösterebileceği öngörülebilir.

Binance Coin

2021 yılı içerisinde de sert yükselişi ile yatırımcılarını mutlu eden ve kripto para yatırımcılarının ilgisini çekmeyi başaran Binance Coin, 2022 yılı içerisinde de yükseliş gerçekleştirme potansiyelini koruyor. Borsa coinlerinin yükselmesinin ihtimalini yüksek görme sebeplerimin başında borsaların bu varlıklara özel sunduğu avantajlar yer alıyor. Özellikle dünyanın en önemli kripto para borsaları arasında yer alan Binance’in kripto varlığı olan Binance Coin’i elinde tutan kişiler borsa içerisinde birçok avantaja sahip oluyor.

Chainlink

Merkezi olmayan finansa olan talebin artması ile oracle ağı Chainlink’in blokzinciri dataları ile blokzincir dataları arasında köprü görevi görüyor. İntel ve Google gibi önemli partnerleri bulunan bu proje içerisinde 2022 yılı içerisinde birçok güncelleme hedefleri yer alıyor. Bu sebeple 2022 yılı içerisinde ve ileriki süreçlerde Chainlink’in yükseliş hareketi gösterebileceği öngörülmektedir.

 

REKLAMI KAPAT X